nicki minaj sparkar. och några färglada bilder :D

Nicki Minaj sparkade Diddy som hennes maneger, bara en månad innan släppet av hennes andra album "Pink Friday."

"Jag är verkligen sträng när det gäller min representation.
Jag hade sympati för Sean men jag känner det som om jag inte har fått den vägledning Manager är tänkt att ge sin klient,skrev Nicki Minaj.

"Jag skulle vilja tacka honom för allt han gjort för mig, och  tog mig under sina vingar", fortsatte uttalandet, "Men nu när mitt album är på väg att släppa, är det dags att ta på allvar och sluta spela spel."

Nicki Minaj använde Twitter som hjälpmedel för att rätta till ryktet att hon sparkade Diddy och anlitade Benny Medina. Minaj twittrade, "lmao. Jag har aldrig träffat Benny Medina en dag i mitt liv.
"

Och en representant för Diddy berättar Gossip Cop Minaj s tweet ganska mycket säger allt.


checkit out Nicki Minaj och Will.I.Am


Photoshoot

Nicki Minaj gjorde nyligen en plåtning med den kända kändisfotografen Mike Ruiz. Se en av bilderna nedan och vi bara väntar på resten av ytan på internet! Mike Ruiz tweeted om fotograferingen med Nicki Minaj och sa "hade en fantastisk photoshoot med Nicki Minaj och nu på väg ut för min 2: a skift för attgöra en photoshoot med Kellan Lutz!". Se bilden ovan!

OMSLAGET

AV NÅN ANLEDNING VILE DEN INTE HAMNA I FÖRRA INLÄGGET :S

YOUR GIRL NICKI

Väntan är över och Nicki Minaj har släppt skivomslag för "Pink Friday"! Jag älskar personligen locket eftersom det är ganska kreativ. Minaj gick med rosa naturligtvis, titeln säger varför :), men Minaj matchar definitivt  hennes bild och hennes Barbie sida på omslaget. Jag skulle betygsätta "Pink Friday album omslaget 10 av 10!

Knark låt <3


SWEETNESS BLAZAY SQUAZAY PRESENTS NICKI MINAJ


ÄLSKARhur alla skriker jätte högt när han nämner Minaj :D


bilder :)

Kolla in "Check It Out" av Nicki Minaj bakom kulisserna på hennes nya musikvideo featuring Will.i.am. Temat för musikvideon är en hyllning till japansk anime. Jag vet att jag inte kan vänta med att se videon i vår,Nicki Minaj!
hahahah :)och en bild , när hon var i Detroit . jag gillar den jätte mycket :D

Lite fakta om ni vet vem :)

Nicki Minaj ,25 år och född i Jamaica, New York (Queens, Southside) är en utbildad och skicklig författare, sångerska, skådespelerska och hip hop-artist.
Nicki brukar kalla sig själv:
Nicki The Ninja, Nicki The Ninja är en hip hop lyrisk lönnmördare som ibland är stygg.
Hon brukar också kalla sig själv Nicki i Harajuku Barbie som har kvaliteter som är fantasifull, rolig, girly girl-fashionista ... som älskar allt rosa. Och Nicki Boss-den sinnrika korrekta affärskvinna som alltid tänker utanför boxen. Viktigast är denna dam aldrig är átt rädd för att hävda sig
Nicki Minaj BET photoshoot :D

.iTs Barbie Bitch!2010 MTV Video Music Awards - September 12, 2010 i Los Angeles, California.


BET Hip Hop Awards 2010 - Show October 2, 2010 i Atlanta, Georgia


sweet 16


Nicki Minaj Live at America's Most Wanted Tour (Chicago 2009)


han e skit söt mot henne :)


Jag tycker hennes röst e jätte sööt haha :)

NICKIIIII

Under helgen, öste Nicki upp tre utmärkelser på BET Hip Hop Awards i Atlanta. Hon vann Rookie of the Year, Made-You-Look Award och People's Champ Award!
Nice right ?

Nicki Minaj hos Lettterman


Nm

Den första låt jag hörde av Nicki som jag blev helt kär i :)

Nicki Minaj och Will I Am hos Letterman :)


bilder :)


Nicki Minaj börjar bli literenareoch renare :)

Den 25-åriga stjärnskottet sa nyligen varför hon håller hennes rap lite renare. Hon berättade till Ebony, "Mina fans verkar bli yngre och yngre. Så det är väldigt viktigt för mig att tala till ett barn annorlunda än jag skulle tala med en vuxen.
Och när allt ett barn kan höra är musiken och se hur du klär dig, det är det enda du verkligen kan använda för att typ styra [honom eller henne] i rätt riktning.
Så jag tonade ner det lite. Musiken kommer alltid att förbli giltig. Så att ta ut några svordomar då och då gör dig inte mindre trovärdig som en rappare. När det gäller hennes relation status,
Nicki tillade: "Jag dejtar inte killar. Jag umgås med mina flickor. De är sexigare, i alla fall, och de är roligare. Och mindre behövande. " hahaa jag tycker Nicki har helt rätt ,ni då :PLOVEE THIS PIC !

welcome :)

hej ! denna blogg handlar om Nicki Minaj . Min favorit artist. Jag började gilla henne när jag hörde hennes låt Itty bitty piggy. Jag  blev helt kär i den och började lyssna på My chick bad . jag dooog för henne då haha. men min uppdatering kommer inte vara så jätte bra . men jag kommer att försöka uppdatera så ofta jag kan :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0