Airport April 28th - bilder.


Meet & Greet 22 April, LA - bilder.


Alltid lika härlig! :)

The Factory Club - April 22nd - bilderNicki ger lapdance till NBA stjärna.

Nicki Minaj och hennes berömda fyllig caboose rullade in i Phoenix, AZ igår kväll där hon skakade rumpa på NBA MVP Steve Nash spelaren.

klicka här för attse videon

Det är officielt!! Nicki ska vara med på Britney turné


Nicki ska vara med på Britney's turné!
Källor
som deltar i förhandlingarna säger TMZ ... affären undertecknades flera dagar sedan, och Britney är upprymd. Alla som deltar i konserten är lättad Enrique Iglesias "ego inte kunde hantera en så stor öppning för Britney och har en känsla av att Nicki kommer att bli oändligt mycket bättre."

Minaj, som är på turné med Lil Wayne till slutet av månaden, har för närvarande två singlar på Billboard Top 100 - "Moment 4 Life" och "Did It On'em"

Alla samband med konsertserien tror Nicki kommer att skapa ännu mer värme för turen, som drar igång den 17 juni i Sacramento, Kalifornien.


Nicki ringer 911.

'Look at What He Did to My Face'


klicka här för att komma till "videon"

Dallas Polisen har släppt 911 tejpen från Nicki Minaj hotellet kampen förra månaden - där man kan höra Nicki skrikandes säga: "Titta på vad han gjorde med mitt ansikte!"

Polisen i Palomar Hotel den 12 juli efter Nicki klagade på att en kille hon kände slog henne i ansiktet med en resväska.

Enligt polisanmälan, vägrade Nicki att väcka åtal efter ambulanspersonal anlände.

Britney Spears: "Give me Minaj!"


Nicki och Britney Spears kommer få överenskommelser dem närmaste dagarna.
Nicki skulle ta plats Enrique Iglesias - som räddats i sista minuten eftersom hans ego inte kunde ta öppning för Britney.

Nicki är för närvarande på turné med Lil Wayne - de konserter avslutas den 28 april. Britneys turné börjar den 17 juni i Sacramento.


RSS 2.0