Nicki Minaj

Nicki Minaj är den största stjärnan i hip-hop just nu och hennes debut-LP Pink Friday för närvarande ligger på plats nr. 1 och nr. 8 på Billboard's Rap Album. Men Nicki fösöker fortfarande smälta att hon är känd och att hon har kontrakt Young Money. Barbie talade med MTV News om hur genuint chockad hon har så tur och har lyckats.

"[Jag] kunde aldrig ana att Young Money / Cash Money skulle vara hip-hop gänget ," har Minaj sagt. "Att ha kontrakt med dem är en sak, men att undertecknas av dem när de är på sin höjd, när detta har blivit som en galen rörelse? Nej, jag föreställde mig aldrig att, eftersom när Wayne först ringde trodde jag det var ett skämt. "

Hennes fortsatta överraskning på att bli en popkulturens prinsessa visar hur stor hennes kommande singel och video, "Moment 4 Life", är för henne eftersom spåret sammanfattar hur hårt hon arbetade i sin karriär. Kroken av låten, som produceras av Kanadas T-Minus, leder oss in i hennes tillstånd av eufori.

"Jag önskar att jag kunde ha detta ögonblick för livet, för livet, för livet," orsak i denna stund känner jag mig bara så levande, levande, levande, säger hon när sjunger.


Här är bilderna jag tänkte visa :)

 puss puss :)

Bilderna jag lägger upp visas inte!

ursäkta bloggen men somrubrike säger kommer inte bilderna upp. jag sk KOLL om Asia som äger justinbieberbloggen att kolla upp det. jag är jätte ledsen över mitt bloggandet.

ursäkta bloggenför mitt dåliga bloggandet :O

I julas fick Nicki Minaj var med  på omslaget av Black Men Magazine och gjorde en fantastisk fotografering med fotografen Howard Huang. Kolla in några bilder från fotograferinge nedan. 

RSS 2.0